Sloopwerken

“Professionaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid staan voorop bij NNSC.  Milieu, veiligheid en kwaliteit zijn onze speerpunten.”

 

 

 

 

 

 

 

Milieu

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheid

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Wij scheiden afvalstromen zoveel mogelijk aan de bron zodat een groot deel van het afval direct opnieuw bruikbaar is als grondstof. Zo ontzien het milieu zoveel mogelijk.

 

 

Per project inventariseren wij alle veiligheidsaspecten en -activiteiten grondig. Zo nodig stellen wij een Taak Risico Aanalyse (TRA) op voor gebruik in een Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM) plan.

Elke sloopopdrachten voeren wij uit in nauwe samenwerking met onze klanten. Met een no-nonsens mentaliteit voert ons uitstekend gekwalificeerd personeel elk sloopwerk uit met de modernste equipment.

Sloop: projecten van A tot Z

Wij verzorgen totaalsloop desgewenst van A tot Z. Wij ontzorgen u volledig, inclusief werkzaamheden zoals asbestsanering, grondwerk en straatwerk

Elk sloopwerk

Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden, utiliteit, fabrieken of civiele projecten: wij verzorgen elke sloop vakkundig en veilig, ongeacht de omvang, bereikbaarheid en complexiteit van het project.

Renovatiesloop, een precisieklus

Renovatiesloop is precisiewerk. De renovatiespecialisten van NNSC werken zorgvuldig, veilig en exact volgens afspraak, zodat de renovatie of verbouwing volgens planning kan verlopen.

Aandacht voor herbouw en gebruik

Renovatiesloop begint met een goed doordacht plan van aanpak. De gewenste herbouw en hergebruik staan hierbij centraal. Bij renovatiesloop is het betreffende pand in veel gevallen gewoon in gebruik voor werk, bewoning of verblijf. Bij alles wat wij doen houden wij zo goed mogelijk rekening met alle stakeholders.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 085 0644375 dan kunnen we direct alle details van het project bespreken.
U kunt ook mailen naar info@nnsc.nl. Wij helpen u graag.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan