Asbestverwijdering

Wij verzorgen asbestsanering van A tot Z, Naast onze expertise in asbestverwijdering zijn wij gecertificeerde specialisten in het saneren van asbesthoudende producten en met asbest besmette materialen. Onze werkwijze voldoet aan alle arbeids- en milieunormen, in overeenstemming met wet- en regelgeving.

Materialen en gereedschappen

Wij werken uitsluitend met materialen en gereedschappen die voldoen aan alle wettelijke vereisten. Ons team draagt altijd de noodzakelijke beschermende kleding. Bovendien beschikken we over moderne decontaminatie-units voor grootschalige ontsmetting van zowel mensen als gebruikte materialen.

Veilige afvoer en storten van asbest

Voor de afvoer van asbest maken wij gebruik van veilige verpakkingsmaterialen. Wij zorgen altijd voor stortbewijzen, waardoor de afvoer van asbest naar daarvoor bestemde stortplaatsen traceerbaar is. Het afvoeren van filterelementen, besmette wegwerpkleding, hulpmiddelen, bouwmaterialen en vervuild douchewater gebeurt volgens de vereiste procedures.

Asbestsanering bij sloop, renovatie en incidenten

Wij staan garant voor asbestsanering bij sloop- en renovatieprojecten, en bij incidenten zoals brand. Dankzij een grondige inventarisatie van veiligheidsaspecten en activiteiten kunnen wij de asbestsanering direct incalculeren, zodat uw project veilig en conform de regelgeving wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 085 0644375 dan kunnen we direct alle details van het project bespreken.
U kunt ook mailen naar info@nnsc.nl. Wij helpen u graag.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan